Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανοιχτά επιλεγμένα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ με μειωμένο ωράριο

*
Ο Όμιλος COSMOTE ανακοίνωσε πως καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα παραμείνουν ανοιχτά από σήμερα 18/3 και μέχρι να λήξουν τα αυξημένα μέτρα προστασίας, με μειωμένο ωράριο. Συγκεκριμένα, επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα θα μένουν ανοιχτά από τις 09.00 έως και τις 15.00 για να καλύψουν τις ανάγκες πελατών, την δύσκολη αυτή περίοδο. Αναλυτικά τη λίστα των καταστημάτων μπορείτε να βρείτε στα σχετικά επίσημα sites. Ο Όμιλος COSMOTE συστήνει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP, καθώς και τα sites της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για τις αγορές προϊόντων ή τη διαχείριση των συνδέσεών τους (πχ. έλεγχος υπολοίπου, ανανέωση χρόνου ομιλίας, αγορά πακέτων, διαχείριση ρούτερ, κ.ά.) και να επισκέπτονται τα καταστήματα, μόνο για βασικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και επισκευές ή αντικαταστάσεις συσκευών.



Για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα προστασίας:
• Σε κάθε κατάστημα, επιτρέπεται η ταυτόχρονη είσοδος έως 5 επισκεπτών. Σε μικρότερα καταστήματα, θα μπορούν να εξυπηρετούνται έως 3 πελάτες - σε κάθε περίπτωση κατά την κρίση του προϊσταμένου του κάθε καταστήματος, πάντα με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων.
• Οι εργαζόμενοι όλων των καταστημάτων είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (γάντια, μάσκες).
• Οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων αερίζονται και απολυμαίνονται συστηματικά.
• Στις εισόδους, τα ταμεία και σε κεντρικά σημεία όλων των καταστήματων, έχουν τοποθετηθεί δοχεία με αντισηπτικό υγρό για χρήση από τους επισκέπτες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*